Afbeelding

Gildeslager Kuipers

Al meer dan 30 jaar verzorgt Gildeslager Kuipers voor heerlijke verse vleessoorten in Zuidbroek en Sappemeer. In 1982 namen zij de slagerij over in Zuidbroek. Later kwam er nog een filiaal bij in Sappemeer op de Noorderstraat 93. Na 30 jaar is de slagerij overgegaan van vader op zoon, nu is Mark aan het roer.

Bekijk onze bedrijfsfilm >>

In de slagerij is het ambacht nog volop aanwezig, zowel het slachten als het maken van worst in onze worstmakerij wordt nog steeds zelf gedaan. Lees meer >>

Bekijk onze openingstijden  >>

Wij hebben een zeer breed assortiment waar u uit kunt kiezen. Van heerlijke verse vleeswaren uit eigen worstmakerij tot de perfecte hapjes voor bij de borrel. Bekijk op uw gemak een greep uit assortiment hier op onze website. Heeft u vragen stuur ons gerust een e-mail of stel uw vraag in een van onze winkels.

Wij hebben heerlijke streekproducten >>

Afbeelding

Aanbiedingen

Maandag 25 Juni en dinsdag 26 Juni

Bourgondische bbqschijf 5 stuks € 3,-



Woensdag



Half-om-half gehakt 1 kilo € 4,95








                    

                  

Maandag 25 Juni tot en met zaterdag 30 juni

Schnitzels diverse soorten 1 kilo € 8,95
Sukadelappen 500 gram € 4,95
Varkens rib-eye 500 gram € 4,95
Duitse schnitzels 4 stuks € 5,-
Bourgondische, Zwitserse en Duitse braadworst 3+1 GRATIS
Achterham 200 gram € 1,95


Slagerij Kuipers is 'Beste Worstmakerij'

SAPPEMEER – Tijdens de jaarbijeenskomst van Het Worstmakersgilde is Slagerij Kuipers met vestigingen in Sappemeer en Zuidbroek, uitgeroepen tot 'Beste Worstmakerij van Noord-Nederland 2018'. Driehonderd collega's en vakgenoten waren daarbij aanwezig.

Zoals het een vakman betaamt, geeft Mark Kuipers de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen worstmakerij vinden elk jaar regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van o.a. worsten en vleeswaren.
Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid, malsheid en ambachtelijke kwaliteit van de zelfgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit.
Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. [naam slagerij] heeft de meeste punten behaald in de regio Noord-Nederland!
Het maken van de lekkerste eigengemaakte worsten en vleeswaren staat bij Kuipers hoog in het vaandel. Voor hem en zijn team is deze prijs dan ook erg belangrijk. “Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze worstmakerij. Deze prijs is een bekroning op ons werk. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om onze heerlijke producten zelf te komen proeven”, aldus Kuipers.

L

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.